fbpx

Pentru ca aceste instalatii antiincediu sa functioneze in parametri optimi si sa va furnizeze toata protectia de care aveti nevoie, trebuie sa gasiti si o companie competenta si profesionista care sa va furnizeze cele mai bune echipamente si sa va ofere servicii performante de montaj a instalatiilor antiincendiu.

Echipa firmei noastre de instalatii, Austing, are peste 18 ani de experienta in acest domeniu si doreste sa le ofere tuturor potentialilor parteneri modalitatea ideala de a fi in siguranta in fata izbucnirii iminente a unui incendiu.
Echipamentele folosite, experienta si profesionalismul echipei de teren Austing, combinata cu rigurozitatea, organizarea si seriozitatea echipei de birou a companiei noastre contribuie la satisfacerea oricarei cerinte pe care clientii nostri o pot avea in legatura cu instalatiile antiincendiu pe care doresc sa le montam.
Suntem, de asemenea, autorizati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru a va oferi un serviciu sigur, de calitate si recunoscut de o autoritate in domeniu.

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?