fbpx

ARGO SECURITY asigură servicii de monitorizare și intervenție rapidă în baza licenței de funcționare nr. 2500/T/2012 și a avizului favorabil obținut pentru dispeceratul de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efracției – ambele eliberate de Inspectoratul General al Poliție Române – Direcția de Ordine Publică.

 1. MONITORIZAREA sistemelor de alarmare, prin dispecerat, are rolul de a menţine legătura între sistemele de alarmă conectate şi echipajele mobile de intervenţie, pentru a le mobiliza în caz de alarmă.

Dispeceratul receptează semnalele de alarmă de la abonaţii conectaţi, declanşate automat sau manual, prin acţionarea de către beneficiar a butonului de panică („hold-up” = panică); dispecerii interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie rapidă şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.).

 1. INTERVENŢIA în cazul receptării semnalelor de alarmă de la abonaţii conectaţi la dispecerat, se face de către echipajele mobile de intervenţie rapidă , iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, în situaţiile în care „forţele proprii sunt depăşite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunţă unitatea de poliţie competentă, în vederea prinderii infractorilor şi a cercetării locului faptei. În celelalte cazuri, după prinderea infractorilor, aceştia vor fi predaţi de îndată unităţilor de poliţie competente teritorial”.

         Instalarea sistemelor de alarmă (antiefracție) este o decizie inteligentă pentru protejarea familiei și bunurilor tale, indiferent de valoarea lor. Un sistem de alarmă adaugă un plus semnificativ de liniște familiei și are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor. 

Aşadar, serviciul de monitorizare şi intervenţie rapidă antiefracţie este destinat preponderent:

 • Proprietăţilor private, apartamente şi vile;
 • Cabinetelor notariale, contabile, de avocatură;
 • Sucursalelor bancare;
 • Sediilor de birouri;
 • Magazinelor, localurilor;
 • Hotelurilor, pensiunilor.

Solicită oferta personalizata:

  Autentificare

  Ai uitat parola?

  Creezi un cont?