Stingere

Pentru ca aceste instalatii antiincediu sa functioneze in parametri optimi si sa va furnizeze toata protectia de care aveti nevoie, trebuie sa gasiti si o companie competenta si profesionista care sa va furnizeze cele mai bune echipamente si sa va ofere servicii performante de montaj a instalatiilor antiincendiu.

Echipa firmei noastre de instalatii, Austing, are peste 18 ani de experienta in acest domeniu si doreste sa le ofere tuturor potentialilor parteneri modalitatea ideala de a fi in siguranta in fata izbucnirii iminente a unui incendiu.
Echipamentele folosite, experienta si profesionalismul echipei de teren Austing, combinata cu rigurozitatea, organizarea si seriozitatea echipei de birou a companiei noastre contribuie la satisfacerea oricarei cerinte pe care clientii nostri o pot avea in legatura cu instalatiile antiincendiu pe care doresc sa le montam.
Suntem, de asemenea, autorizati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru a va oferi un serviciu sigur, de calitate si recunoscut de o autoritate in domeniu.

 

Desfumare

Desfumarea unei cladiri se poate face in mod natural sau mecanic:

 1. Desfumarea naturala (prin tiraj natural) se realizeaza prin evacuarea fumului si introducerea de aer proaspat, direct sau prin tubulatura avand legatura direct cu exteriorul, realizata astfel ca sa asigure o eliminare satisfacatoare a fumului din spatiul respectiv;
  • Evacuarea naturala a fumului se poate face prin unul din urmatoarele sisteme:
   1. prin ferestre de desfumare in fatada
   2. prin trape pe acoperis
   3. prin guri de evacuarea fumului
  • Introducerea de aer proaspat (denumit si aer de compensare) se poate face prin unul din urmatoarele sisteme:
   1. prin ferestrele de desfumare din fatada;
   2. prin usile spatiului care se desfumeaza, care dau spre exterior sau spre volume ce pot fi usor aerisite
   3. prin scari deschise
   4. prin guri de introducere
 2. Desfumarea mecanica (prin tiraj mecanic) este asigurata prin extragerea mecanica a fumului si introducerea de aer proaspat in mod natural sau tot pe cale mecanica, cu dispozitive astfel dispuse incat sa asigure o desfumare a volumului considerat.