Ignifugator – COD COR 713104

In conformitate cu prevederile art. 12 din Legea 307/2006 si Normele Metodologice de aplicare a O.G 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor, operatorii economici care efectueaza lucrari de ignifugare a materialelor combustibile au obligatia sa angajeze personal specializat pe ocupatia IGNIFUGATOR, atestat potrivit metodologiei elaborate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Prin AUTORIZATIA nr. B/4341/15.09.2011 CEntrul de formare profesionala AUSTING este atestat de I.G.S.U. si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei a Municipiului Bucuresti, sa organizeze cursuri de formare profesionala pentru ocupatia:

IGNIFUGATOR cod COR 714107 COR nou 713104

Cursul de pregatire are durata de 30 de ore (18 ore pregatire teoretica si 12 ore pregatire practica) , la care pot participa:

  • angajatii ce lucreaza in societati atestate pentru aceasta activitate
  • persoane ce se pregatesc sa abordeze acest domeniu.

Conditii de participare la programul de formare:

  • absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat

Dosarul de inscriere va cuprinde copii de pe:

  • diploma de bacalaureat (facultate)
  • buletin/ carte de identitate
  • adeverinta medicala (clinic sanatos)
  • datele firmei pentru factura si contract

Pregatirea consta in perfectiunea teoretica si prectica a cunostintelor specifice domeniului privind: legislatie, normative si proceduri tehnice de lucru, cu desfasuratea orelor la sediul societatii noastre in sali de cursuri dotate corespunzator.

In urma absolvirii cursurilor se elibereaza „Certificat de absolvire„, insotit de supliment descriptiv, recunoscut de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, reglementat de lege ca act de studii cu recunoastere nationala, necesar autorizarii persoanelor juridice la C.N.S.I.P.C.

Conform prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 129/2000, cheltuielile pentru formarea profesionala a adultilor sunt scutite de plata T.V.A.
Conform Codului Fiscal art. 21 alin. 2 lit. h, costul cursurilor autorizate de A.N.C/C.N.C.F.P.A se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit!

Pentru detalii si informatii asteptam cu interes solicitarile dvs.
Tel/fax: 021/3463875; 021/3463876
Mob: 0723.356.847
Mail: office@austing.ro

Descarca cererea

Solicita informatii curs: